Wash and peel the apple. Remove the core. Remove the eggs, ham and brie cheese from the refrigerator. Prepare olive oil, salt and ground black pepper.
Яблоко помойте и очистите от кожуры. Удалите сердцевину. Достаньте из холодильника яйца, ветчину и сыр бри. Подготовьте оливковое масло, соль и черный молотый перец.
Cut the apple into thin slices.
Яблоко нарежьте тонкими дольками.
Also cut the brie cheese into thin slices.
Сыр бри также нарежьте тонкими ломтиками.
In a bowl, whisk the eggs, add salt to taste and ground black pepper.
В миске взбейте венчиком яйца, добавьте соль по вкусу и черный молотый перец.
Heat a frying pan and pour olive oil into it. Pour in the beaten eggs.
Раскалите сковороду, налейте в нее оливковое масло. Влейте взбитые яйца.
Top with apples and brie cheese. Fry over low heat.
Выложите яблоки и сыр бри. Жарьте на медленном огне.
Place the ham on top and fry the omelette, uncovered, over low heat for a few more minutes. Determine the readiness of the omelet by checking the eggs; they should not be runny.
Сверху выложите ветчину и жарьте омлет, не закрывая крышкой на медленном огне еще несколько минут. Готовность омлета определяйте по яйцам, они не должны быть жидкими.
Place the omelette on a flat plate and serve. Sprinkle a pinch of Provençal herbs on top of the hot omelette.
Выложите омлет на плоскую тарелку и подавайте. Посыпьте горячий омлет сверху щепоткой прованских трав.