Cut the whole grain bread buns crosswise into two pieces, as they do at burger restaurants. Wash the pear and spinach. Remove the ham from the package; if it is in a piece, cut it into thin slices.
Разрежьте булочки из цельнозернового хлеба поперек на две части, как это делают в ресторанах для бургеров. Грушу и шпинат помойте. Ветчину достаньте из упаковки, если она в куске, то нарежьте тонкими слайсами.
Cut the pear into thin slices.
Нарежьте тонкими кружочками грушу.
Cut the brie cheese into thin slices.
Сыр бри нарежьте тонкими ломтиками.
Heat a frying pan and place the buns on it. Dry the bread so the bread becomes crispy.
Разогрейте сковороду и выложите на нее булочки. Подсушите хлеб, таким образом хлеб станет хрустящим.
Place brie cheese and pear on one part of the buns.
На одну часть булочек выложите сыр бри и грушу.
Next add spinach leaves and slices of ham.
Следом выложите листья шпината и ломтики ветчины.
Cover the sandwiches with the second part of the buns.
Закройте бутерброды второй частью булочек.
Pierce the buns with skewers; this will allow you to cut the sandwich in half without destroying the structure. Bon appetit.
Проткните булочки шпажками, это позволит разрезать бутерброд пополам и не разрушить конструкцию. Приятного аппетита.
Add some pepper mixture when preparing your sandwich. Pepper will add heat and piquancy.
Добавьте немного смеси перцев при приготовлении бутерброда. Перец подарит остроту и пикантность.