Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Separate the whites from the yolks.
Отделите белки от желтков.
Add sugar, salt to the yolks and mix.
К желткам добавьте сахар, соль и перемешайте.
Then add butter and mix again.
Затем добавьте сливочное масло, снова перемешайте.
Add baking powder to the flour and knead into a soft dough.
К муке добавьте разрыхлитель и замесите мягкое тесто.
Place the dough in a springform pan and form the base.
В разъёмную форму положите тесто и сформируйте основу.
Place the berries and bake in the oven for 10 minutes at 170 degrees.
Выложите ягоды и отправьте выпекаться в духовку на 10 минут при температуре 170 градусов.
For the meringue, beat the egg whites and sugar until stiff peaks form.
Для меренги взбейте белки с сахаром до устойчивых пиков.
Remove the pan from the oven and spread the meringue.
Достаньте форму из духовки и выложите меренгу.
Place the pan back in the oven at 160 degrees for about 25 minutes.
Снова поставьте форму в духовку при температуре 160 градусов примерно на 25 минут.
It is advisable to cool the pie before serving. Enjoy your tea!
Перед подачей пирог желательно охладить. Приятного чаепития!