Prepare all ingredients. Rinse the broccoli.
Подготовьте все ингредиенты. Промойте брокколи.
Slice the broccoli and garlic into thin slices.
Нарежьте брокколи и чеснок тонкими пластинками.
Break the chicken eggs into a bowl and stir with a fork. At the same time, pour milk into the bowl. Add salt and ground black pepper to taste, stir.
Разбейте куриные яйца в миску, перемешайте с помощью вилки. Параллельно вливайте в миску молоко. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу, перемешайте.
Add a little olive oil to the pan and lightly fry the broccoli.
Влейте в сковороду немного оливкового масла и слегка обжарьте брокколи.
Add garlic, salt and ground pepper to taste.
Добавьте чеснок, соль и молотый перец по вкусу.
Pour the egg and milk mixture over the broccoli. Cover with a lid and fry over low heat for 8-10 minutes.
Залейте брокколи смесью яиц и молока. Накройте крышкой и обжаривайте на медленном огне 8-10 минут.
Place frittata in portions on a plate. Sprinkle the plate with grated cheese and add fresh basil for flavor. To maintain your caloric intake, add 1 slice of whole grain bread.
Выложите фриттату порционно на тарелку. Посыпьте тарелку тертым сыром, для аромата добавьте свежий базилик. Чтобы выдержать калорийность рациона, добавьте 1 ломтик цельнозернового хлеба.