Open the jars of red and black caviar. Grate the sausage cheese on a coarse grater. Rinse the mussels. Slice the salmon. Place cream cheese on a plate.
Откройте банки с красной и черной икрой. Натрите колбасный сыр на крупной терке. Промойте мидий. Нарежьте лосось. Выложите крем-чиз на тарелку.
Take the mussels and place them among the tartlets.
Возьмите мидий и разложите их по тарталеткам.
Place grated sausage cheese on half of the tartlets on the mussels. In the other half, spread the cream cheese on the mussels. In tartlets with sausage cheese, place cream cheese on top of the cheese. Place salmon slices on all tartlets. Place black caviar on tartlets with mussels, cream cheese and salmon. Place red caviar on the other half of the tartlets.
В половину тарталеток на мидии выложите тертый колбасный сыр. В другую половину на мидии выложите крем-чиз на мидии. В тарталетки с колбасным сыром сверху на сыр выложите крем-чиз. На все тарталетки выложите ломтики лосося. На тарталетки с мидиями, крем-чизом и лососем выложите черную икру. На другую половину тарталеток выложите красную икру.
Place tartlets on lettuce leaves.
Выложите тарталетки на листья салата.