Wash the mushrooms. Measure flour, sour cream and vegetable oil into separate bowls. Cut off the cheese and butter.
Помойте грибы. Отмерьте муку, сметану и растительное масло по разным тарелкам. Отрежьте сыр и масло.
Heat a frying pan over medium heat. Melt butter in a frying pan. Peel the onion and cut into small cubes. Add onions to butter. Fry for a couple of minutes.
Разогрейте сковородку на среднем огне. Растопите на сковороде сливочное масло. Очистите лук от шелухи и порежьте мелким кубиком. Отправьте лук в сливочное масло. Обжарьте пару минут.
Cut the mushrooms into smaller pieces. Add chopped mushrooms to the fried onions. Cook until all the moisture has evaporated.
Нарежьте грибы помельче. Добавьте нарезанные грибы к обжаренному луку. Готовьте до тех пор, пока не испарится вся влага.
Place the fried mushrooms and onions in a deep bowl. Add all the sour cream to the mushrooms. Beat the eggs there. Add sifted flour and spices. Grate the cheese on a coarse grater and add to all ingredients. Mix the whole mixture well so that all ingredients are evenly distributed.
Выложите обжаренные грибы с луком в глубокую миску. Добавьте к грибам всю сметану. Выбейте туда же яйца. Всыпьте просеянную муку и специи. Сыр натрите на крупной терке и добавьте ко всем ингредиентам. Хорошо вымешайте всю массу, чтобы все ингредиенты равномерно распределились.
Pour a little vegetable oil into a heated frying pan. Place a tablespoon of mushroom mixture in a frying pan and fry on each side until golden brown.
На разогретую сковороду вылейте немного растительного масла. Столовой ложкой выкладывайте грибную массу на сковородку и обжаривайте с каждой стороны до золотистой корочки.
Place a few pancakes on a plate. Garnish with fresh herbs and vegetables. Serve with sour cream.
Выложите несколько оладий на тарелку. Украсьте свежей зеленью и овощами. Подавайте со сметаной.