Pour in kefir. Pour flour into a plate. Trim the meat from the chicken breasts. Measure all the spices into a bowl. Pour in oil. Lay out the eggs.
Налейте кефир. Насыпьте муку в тарелку. С куриных грудок срежьте мясо. Отмерьте все специи в пиалу. Налейте масло. Выложите яйца.
Pass the chicken meat through a meat grinder and get minced meat. Place the minced meat in a deep bowl. Beat the eggs into the minced meat. Pour in kefir. Add flour and spices. Mix the resulting mass well so that all ingredients are evenly distributed.
Куриное мясо пропустите через мясорубку и получите фарш. Выложите фарш в глубокую миску. Выбейте к фаршу яйца. Прилейте кефир. Всыпьте муку и специи. Хорошо вымешайте полученную массу, чтобы все ингредиенты равномерно распределились.
Pour a little oil into a frying pan heated over medium heat. Spoon the meat mixture into the pan using a tablespoon. Fry over medium heat, covered, until golden brown.
На разогретую на среднем огне сковородку вылейте немного масла. Столовой ложкой выкладывайте мясную смесь на сковородку. Обжаривайте на среднем огне под крышкой до золотистой корочки.
Prepare a sauce based on kefir and sour cream with herbs. Serve the pancakes on lettuce leaves with sauce and fresh vegetables.
Приготовьте соус на основе кефира и сметаны с зеленью. Подавайте оладьи на листьях салата с соусом и свежими овощами.