Place the caviar on a plate. Remove the eggs from the packaging. Pour oil into a glass. Measure out the required amount of flour and salt.
Выложите икру в тарелку. Яйца достаньте из упаковки. Налейте масло в стакан. Отмерьте нужное количество муки и соли.
Rinse the caviar from the veins. Dry and salt the caviar. Transfer it to a deep bowl. Beat the eggs into the caviar. Add sifted flour. Mix the entire mixture well until smooth.
Промойте икру от прожилок. Просушите и посолите икру. Переложите ее в глубокую миску. Выбейте к икре яйца. Добавьте просеянную муку. Хорошо вымешайте всю смесь до однородности.
Heat a frying pan and grease it with oil. Using a tablespoon, spoon the caviar mixture into the pan. Fry until golden brown on both sides.
Разогрейте сковородку и смажьте ее маслом. С помощью столовой ложки выкладывайте икорную массу на сковороду. Обжаривайте до золотистой корочки с обеих сторон.
To serve, decorate the pancakes with fresh herbs and vegetables.
Для подачи украсьте оладьи свежей зеленью и овощами.