Place chicken on a plate. Prepare all the spices. Prepare a jar; the chicken should fit well on it. Pour oil into a glass.
Выложите курицу на тарелку. Подготовьте все специи. Подготовьте банку, на нее должна хорошо налезать курица. Налейте масло в стакан.
Place ketchup, paprika, barbecue seasoning and vegetable oil in a bowl. Mix the mixture well.
В миску положите кетчуп, паприку, приправу к шашлыку и растительное масло. Хорошо вымешайте смесь.
Place the garlic in a jar prepared in advance, first crush the garlic so that it releases juice and aroma, rosemary, bay leaf, salt and peppercorns, add a little water. Grease the jar with oil.
В подготовленную заранее банку сложите чеснок, предварительно раздавите чеснок, чтобы он пустил сок и аромат, розмарин, лавровый лист, соль и горошины перцев, добавьте немного воды. Смажьте банку маслом.
Coat the chicken with your coating. Lubricate well on all sides. Place the chicken on the jar. Preheat the oven to 180 degrees. Bake the chicken for about an hour. Find a jar and try the chicken on the jar before spreading, so that you don’t get dirty later, but know that it will put on quickly.
Обмажьте курицу вашей обмазкой. Смазывайте хорошо со всех сторон. Наденьте курицу на банку. Разогрейте духовку до 180 градусов. Запекайте курицу примерно час. Найти банку и до намазки примерить курицу на банку, чтоб потом не пачкаться ,а знать, что Быстро наденется.
Place the finished chicken on the baked apples. Serve with lemon and pomegranate.
Выложите готовую курицу на запеченные яблоки. Подавайте с лимоном и гранатом.