Rinse the chicken and pat dry. Prepare garlic and spices.
Промойте курицу и обсушите. Подготовьте чеснок и специи.
Cut the chicken down the breast. Unwrap the chicken. Peel the garlic and finely chop. Rub garlic and spices onto chicken. Rub with salt to taste. Place the chicken in a roasting pan. Let the chicken sit for 2 hours. Place in the oven at 200 degrees for 1 hour. After 50 minutes, open the sleeve to form a crust.
Разрежьте курицу по груди. Разверните курицу. Чеснок очистите от кожуры и мелко покрошите. Натрите чесноком и специями курицу. По вкусу натрите солью. Положите курицу с рукав для запекания. Дайте курице настояться 2 часа. Отправьте в духовку при 200 градусах на 1 час. Через 50 минут откройте рукав, для образования корочки.
Place the whole chicken, garnished with fresh herbs.
Выложите курицу целиком, украсив свежей зеленью.