Cut off the cheese and sausage. Prepare mayonnaise. Wash the pepper, tomato and dill. Add eggs and bread.
Отрежьте сыр и колбасу. Подготовьте майонез. Помойте перец, помидор и укроп. Выложите яйца и хлеб.
Beat the eggs in a bowl. Dip the loaf slices in the egg mixture. Heat a frying pan and fry the loaf slices until the eggs are cooked on both sides.
В тарелке взбейте яйца. Обваляйте ломтики батона в яичной смеси. Разогрейте сковородку и обжарьте ломтики батона до готовности яйца с обеих сторон.
Cut the sausage into thin strips. Cut the tomatoes into small pieces. Chop the bell pepper into small cubes. Grate the cheese on a fine grater.
Колбасу нарежьте тонкой соломкой. Помидоры нарежьте на небольшие кусочки. Болгарский перец покрошите мелким кубиком. Сыр натрите на мелкой терке.
Place a few tomato slices on the toasted bread. Place chopped bell pepper on top of each slice of tomatoes. Place the sausage on the pepper.
На обжаренный хлеб выложите несколько кусочков помидора. На каждый ломтик, сверху помидоров положите нарезанный болгарский перец. На перец выложите колбасу.
Sprinkle sandwiches with grated cheese. Microwave for 1 minute to melt cheese.
Натертым сыром посыпьте бутерброды. Отправьте на 1 минуту в микроволновку для расплавления сыра.
To serve, garnish your sandwiches with fresh herbs and vegetables.
Для подачи украсьте ваши бутерброды свежей зеленью и овощами.