Lay out the eggs. Wash the apples. Pour milk. Measure out sugar and flour.
Выложите яйца. Помойте яблоки. Налейте молоко. Отмерьте сахар и муку.
In a deep plate, prepare pancake dough from eggs, flour and milk. Mix the resulting dough well.
В глубокой тарелке приготовьте тесто для блинов из яйца, муки и молока. Хорошо вымешайте получившееся тесто.
Heat the frying pan. Bake pancakes in a preheated frying pan for one minute on each side until golden brown.
Разогрейте сковороду. Выпекайте блины на разогретой сковороде по одной минуте с каждой стороны до золотистой корочки.
Grate the apples on a coarse grater and combine them with sugar in a deep plate. Mix the resulting filling.
Натрите яблоки на крупной терке и соедините их с сахаром в глубокой тарелке. Вымешайте полученную начинку.
Place a tablespoon of apple filling with sugar on the prepared pancake. And wrap it as shown in the photo.
Выложите на готовый блин столовую ложку начинки из яблок с сахаром. И заверните как показано на фото.
Fry the wrapped pancakes in a heated frying pan without oil until crusty.
Завернутые блины поджарьте на разогретой сковороде без масла до корочки.
For a beautiful presentation, place several pancakes on a plate, sprinkle them with powdered sugar and garnish with apple slices.
Для красивой подачи выложите на тарелку несколько блинов, посыпьте их сахарной пудрой и украсьте дольками яблок.