Pour flour into a deep plate. Pour in milk and butter.
Насыпьте муку в глубокую тарелку. Налейте молоко и масло.
Beat the eggs into a deep container and beat them a little with a whisk or mixer. Add sifted flour to eggs.
В глубокую тару выбейте яйца и немного взбейте их венчиком или миксером. Добавьте просеянную муку к яйцам.
Pour milk into the eggs and flour and mix well until smooth. The consistency of the dough should be similar to thick sour cream.
Влейте к яйцам и муке молоко и хорошо вымешайте до однородного состояния. По консистенции тесто должно быть похоже на густую сметану.
Heat up the frying pan. Grease with a small amount of vegetable oil. Fry the pancakes until golden brown, one minute on each side.
Разогрейте сковородку. Смажьте небольшим количеством растительного масла. Обжаривайте блины до золотистой корочки по одной минуте с каждой стороны.
For a beautiful presentation, fold the pancakes into a triangle. Sprinkle with powdered sugar and serve with jam and honey.
Для красивой подачи, сложите блины треугольником. Посыпьте сахарной пудрой и подавайте с вареньем и медом.