Remove the eggs from the packaging. Cut off the cheese. Open jars of red and black caviar. Pour in kefir. Open the cream cheese. Pour flour into a deep plate. Pour in oil.
Выложите яйца из упаковки. Отрежьте сыр. Откройте банки с красной и черной икрой . Налейте кефир. Откройте крем-чиз Насыпьте муку в глубокую тарелку. Налейте масло.
In a deep bowl, mix eggs, kefir, salt and sugar. Take a mixer and use it to mix the ingredients in a bowl.
В глубокой миске смешайте между собой яйца, кефир, соль и сахар. Возьмите миксер и смешайте ингредиенты в миске с помощью него.
Add sifted flour to the whipped mixture. Beat everything with a mixer until it becomes thick sour cream.
Ко взбитой смеси добавьте просеянную муку. Взбейте все миксером до состояния густой сметаны.
Heat a frying pan over medium heat. Grease the pan with oil. Scoop a ladle of pancake batter and pour into the pan. Rotate the pan in a circular motion to spread the batter throughout the pan. Fry the pancakes on both sides until golden brown.
Разогрейте сковороду на среднем огне. Смажьте сковороду маслом. Наберите в половник теста для блинов и вылейте на сковороду. Вращая сковороду круговыми движениями, распределите тесто по всей сковородке. Обжаривайте блины с обеих сторон до золотистой корочки.
Cut the finished one in half. Grate the cheese on a coarse grater. Place cheese, black caviar and a little cream cheese in the center of one. On the second pancake, in the center, place cream cheese and red caviar. Wrap the prepared pancakes in small rolls.
Готовый разрежьте пополам. Натрите сыр на крупной терке. По центру одного выложите сыр, черную икру и немного крем-чиза. На второй блин, по центру, выложите крем-чиз и красную икру. Заверните готовые блины в маленькие рулетики.
Serve the finished pancakes on lettuce leaves, garnished with fresh vegetables.
Готовые блины подавайте на листьях салата, украсив свежими овощами.