Pour brine and oil into glasses. Measure out sugar and flour. Remove the egg from the package.
Налейте рассол и масло в стаканы. Отмерьте сахар и муку. Выложите яйцо из упаковки.
In a deep plate, combine the egg, brine, flour and sugar. Mix your pancake batter using a whisk or mixer.
В глубокой тарелке соедините яйцо, рассол, муку и сахар. Вымешайте ваше тесто для блинов с помощью венчика или миксера.
Heat a frying pan and pour a little vegetable oil. Using a ladle, pour some batter onto the heated frying pan. Using a circular motion, spread the batter evenly throughout the pan. Fry the pancakes for one minute on each side.
Разогрейте сковородку и налейте немного растительного масла. С помощью половника вылейте немного теста на разогретую сковородку. Круговыми движениями равномерно распределите тесто по всей сковороде. Обжаривайте блины по одной минуте с каждой стороны.
To serve the pancakes, fold them into triangles and sprinkle with powdered sugar.
Для подачи блинов сложите их треугольниками и посыпьте сахарной пудрой.