Cut off the cheese. Take the required quantities of milk, salt, flour and butter. Place the minced meat in a deep bowl.
Отрежьте сыр. Возьмите нужные количества молока, соли, муки и масла. Выложите фарш в глубокую миску.
Beat the eggs into a deep bowl. Add salt and sugar. Whisk the mixture.
Выбейте яйца в глубокую миску. Добавьте соль и сахар. Взбейте смесь венчиком.
Add milk and mix everything again.
Добавьте молоко и еще раз перемешайте все.
Add the sifted flour to the eggs and milk. Knead the dough until smooth.
Всыпьте просеянную муку к яйцам и молоку. Вымешайте тесто до однородной массы.
Pour oil into the dough so that the pancakes do not burn and are more fatty.
Влейте масло в тесто для того чтобы блины не пригорали и были более жирными.
Bake pancakes in a preheated and greased frying pan for one minute on each side.
Выпекайте блины на разогретой и смазанной сковороде по одной минуте с каждой стороны.
Grate the cheese on a coarse grater. Place the minced meat in a deep plate and add cheese. Season with salt and mix the filling.
Натрите на крупной терке сыр. Выложите фарш в глубокую тарелку и добавьте сыр. Посолите и вымешайте начинку.
Spoon the finished filling onto the prepared pancakes with a tablespoon. Distribute the filling evenly throughout the pancake.
Выложите готовую начинку столовой ложкой на готовые блины. Равномерно распределите начинку по всему блину.
Wrap the pancakes into squares. Grease the baking sheet. Place the pancakes in an oven preheated to 180 degrees for 10 minutes.
Заверните блины в квадратики. Смажьте противень. Отправьте блины в разогретую до 180 градусов духовку на 10 минут.
Serve pancakes on lettuce leaves with fresh vegetables.
Подавайте блины на листьях салата со свежими овощами.