Remove the spaghetti from the package. Place the shrimp on a plate. Pour wine, butter and cream into containers. Rinse the greens and tomatoes under running water.
Выложите спагетти из упаковки. Креветок положите на тарелку. Разлейте вино, масло и сливки по емкостям. Промойте зелень и помидоры под проточной водой.
Cut the avocado and remove the pit. Using a tablespoon, remove the skin from the avocado. Cut the pulp into half rings. Peel the onion and cut into 4 parts. Remove the heads from the shrimp and remove the meat from the shell and gullet. Save the shrimp heads.
Разрежьте авокадо и достаньте косточку. Столовой ложкой очистите мякоть авокадо от кожуры. Нарежьте мякоть полукольцами. Лук очистите от шелухи и порежьте на 4 части. У креветок отделите головы и очистите мясо от панциря и пищевода. Сохраните головы креветок.
Pour olive oil into a heated frying pan. Fry onions and separated shrimp heads in a frying pan. Pour in the wine and add parsley, chili pepper, dill and rosemary. Add half of the Italian herbs. Simmer everything over low heat.
На разогретую сковородку вылейте оливковое масло. Обжарьте на сковороде репчатый лук и отделенные головы креветок. Влейте вино и добавьте петрушку, перец чили с укропом и розмарином. Всыпьте половину Итальянских трав. Потушите все на медленном огне.
Remove the onions, shrimp heads, herbs and chilies from the pan. Add cream to the resulting sauce. Add peeled shrimp to cream. Simmer for a couple of minutes, add the second half of the Italian herbs and add flour.
Вытащите лук, головы креветок, зелень и перец чили из сковороды. К полученному соусу добавьте сливки. Засыпьте очищенные креветки к сливкам. Потушите пару минут добавьте вторую половину Итальянских трав и засыпьте муку.
Boil water in a saucepan. Add salt to taste and add spaghetti to boiling water. Boil the spaghetti until done. Place the spaghetti on a plate and pour over the shrimp sauce. Finally, sprinkle over the avocado. Garnish with fresh shrimp.
Вскипятите в кастрюле воду. Посолите по вкусу и добавьте спагетти в кипящую воду. Отваривайте спагетти до готовности. Выложите спагетти на тарелку и полейте соусов из креветок. В конце посыпьте авокадо. Украсьте свежими креветками.
Serve spaghetti in portions, garnished with fresh vegetables and herbs.
Подавайте спагетти порционно, украсив свежими овощами и зеленью.