Rinse and dry the meat. Wash greens and vegetables. Empty the pasta from the package onto a plate. Pour oil into a glass.
Промойте и просушите мясо. Помойте зелень и овощи. Высыпьте макароны в тарелку из упаковки. Налейте масло в стакан.
Cut the washed meat into medium pieces. Peel the onion and cut into medium cubes, cut the tomatoes as well. Peel the carrots and cut into large strips.
Нарежьте промытое мясо на средние кусочки. Лук очистите от шелухи и нарежьте средним кубиком, помидоры нарежьте также. Морковь очистите от кожуры и нарежьте крупной соломкой.
Heat a frying pan and add oil. Add chopped onions and carrots. Fry a little. Add chopped tomato and simmer for a couple of minutes. Add the spices and mix everything in the frying pan.
Разогрейте сковороду и налейте масло. Выложите нарезанные лук и морковь. Немного обжарьте. Добавьте порезанный помидор и потушите пару минут. Всыпьте специи и перемешайте все на сковородке.
Add meat to the fried vegetables. Reduce heat and cover with a lid and simmer for an hour and a half until the meat is cooked.
К обжаренным овощам добавьте мясо. Убавьте огонь и накрыв крышкой тушите полтора часа, до готовности мяса.
At this time, boil the pasta. When the meat is ready, place the pasta on a plate and pour the meat and vegetable sauce on top.
В это время отварите макароны. По готовности мяса выложите макароны на тарелку и сверху полейте соусом из мяса и овощей.
Use fresh herbs for decoration. Add fresh vegetables and serve in portions.
Для украшения используйте свежую зелень. Добавьте свежих овощей и подавайте порционно.