Lay out the minced meat. Place the pasta from the package onto a plate. Pour tomato juice into glasses. Peel the onion. Pour water into a glass.
Выложите фарш. Макароны выложите из упаковки в тарелку. Томатный сок налейте в стаканы. Очистите лук от шелухи. Налейте воду в стакан.
Cut the onion into small cubes. Heat a frying pan and add oil. Place chopped onion on a heated frying pan. Fry a little. Add minced meat to onions. Fry the minced meat until half cooked and add spices.
Лук нарежьте мелким кубиком. Разогрейте сковородку и налейте масло. На разогретую сковородку выложите нарезанный лук. Немного обжарьте. Добавьте фарш к луку. Обжарьте фарш до полуготовности и всыпьте специи.
Add pasta to the fried minced meat. Pour all the tomato juice into the pan. Turn down the heat. Simmer covered for 15 minutes until pasta is soft.
К обжаренному фаршу всыпьте макароны. Влейте весь томатный сок в сковороду. Убавьте огонь. Тушите под крышкой в течении 15 минут до мягкости макарон.
To serve, place the pasta in portions and garnish with fresh herbs.
Для подачи выложите макароны порционно и украсьте свежей зеленью.