Print out the sausages. Pour the required amount of kefir into the container. Measure out the required amount of flour, sugar, salt and soda.
Распечатайте сосиски. Налейте нужное количество кефира в тару. Отмерьте нужное количество муки, сахара, соли и соды.
Mix eggs with sugar and salt. Mix everything with a whisk until smooth.
Смешайте яйца с сахаром и солью. Перемешайте все венчиком до однородности.
Add kefir and mix again.
Добавьте кефир и перемешайте еще раз.
Combine the resulting mixture with flour and mix well so that no lumps form.
Соедините полученную смесь с мукой и хорошо перемешайте, чтобы не образовались комочки.
Fry the sausage until golden brown. Mix into the batter and stir. Heat a frying pan over medium heat and grease with oil. Place a tablespoon of the mixture onto the frying pan. Fry until golden brown on both sides under the lid.
Обжарьте колбасу до золотистой корочки. Смешайте с тестом и перемешайте. Разогрейте сковородку на среднем огне, смажьте маслом. Выложите столовой ложкой готовую смесь на сковородку. Обжаривайте до золотистой корочки с двух сторон под крышкой.
Serve pancakes with sour cream and fresh herbs.
Подавайте оладьи со сметаной и свежей зеленью.