Place the minced meat in a deep plate. Take as much soda, kefir, flour and spices as you need.
Выложите фарш в глубокую тарелку. Возьмите сколько надо соды, кефира, муки и специй.
Break the eggs into a deep plate. Add salt, pepper, soda and kefir. Mix well. Let it sit for 10 minutes.
В глубокую тарелку разбейте яйца. Добавьте соль, перец, соду и кефир. Хорошо перемешайте. Дайте настояться 10 минут.
Add flour and mix well again.
Всыпьте муку и еще раз хорошо перемешайте.
Chop the onion into small cubes. Add onion and salt and pepper to the minced meat. Stir.
Покрошите лук мелким кубиком. Добавьте лук и соль с перцем в фарш. Перемешайте.
Spoon future pancakes onto a heated and greased frying pan. Place a teaspoon of minced meat with onions on each of the pancakes.
На разогретую и смазанную маслом сковородку ложкой выложите будущие оладьи. На каждый из оладий выложите по чайной ложке фарша с луком.
Top with another portion of dough. Fry on both sides, covered, until golden brown.
Сверху закройте все еще одной порцией теста. Обжаривайте с обеих сторон под крышкой до золотистой корочки.
Serve pancakes with sour cream.
Подавайте оладьи со сметаной.