Recipes / Vegetable caviar in the sleeve Овощная икра в рукаве
Vegetable caviar in the sleeve is a very simple recipe for a light snack. Anyone can prepare a mixture of carrots, regular tomatoes and cherry tomatoes, eggplants, onions, sweet and hot peppers and garlic, baked in a sleeve in the oven. The aromas of all the vegetables, mixing with each other, will make a simple dish very tasty.
Овощная икра в рукаве — это простой и быстрый рецепт лёгкой закуски. Вкусная смесь из моркови, обычных помидоров и помидоров черри, баклажанов, репчатого лука, сладкого и горького перцев и чеснока запекается в рукаве в духовке и под силу любому повару. Ароматы всех овощей, соединяясь между собой, превращают простое блюдо в очень вкусное.
Steps / Шаги:
Wash and peel the vegetables. Peel the onion and garlic.
Помойте и почистите овощи. Лук и чеснок очистите от кожуры.
Cut all vegetables into medium sized cubes. Grate the carrots on a coarse grater.
Нарежьте все овощи на кубики средних размеров. Морковь натрите на крупной терке.
Place all the vegetables in a baking sleeve and tie it. Shake the sleeve to mix the vegetables together. Place in the oven for 1 hour at 180 degrees.
Сложите все овощи в рукав для запекания и завяжите его. Встряхните рукав чтобы овощи перемешались между собой. Отправьте в духовку на 1 час при температуре 180 градусов.
After baking, remove the vegetables from the bag and puree with a blender.
После запекания достаньте овощи из пакета и перебейте блендером.
Serve caviar in portions with fresh vegetables and herbs.
Подавайте икру порционно со свежими овощами и зеленью.