Rinse greens and vegetables. Add mussels and shrimp. Remove the olives from the jar. Cut off the cheese. Pour in butter and milk.
Промойте зелень и овощи. Выложите мидии и креветки. Достаньте оливки из банки. Отрежьте сыр. Налейте масло и молоко.
Peel the tomatoes and cut into small cubes. Finely chop the olives and add them to the tomatoes.
Очистите помидоры от кожуры и порежьте мелким кубиком. Мелко покрошите оливки и добавьте их к помидорам.
Pour olive oil into a heated frying pan. Place mussels and shrimp in the pan. Fry for a couple of minutes. Add tomatoes and olives to seafood. Simmer for a couple of minutes.
На разогретую сковородку вылейте оливковое масло. Выложите на сковородку мидий и креветок. Обжарьте пару минут. Добавьте к морепродуктам помидоры с оливками. Потушите пару минут.
Pour cream into mussels, shrimp and tomatoes. Season with salt and pepper if desired.
Влейте к мидиям, креветкам и помидорам сливки. По желанию посолите и поперчите.
Boil the pasta in advance until half cooked. Add pasta to the pan. Mix well and simmer covered over low heat for a couple of minutes until the pasta is ready.
Заранее отварите макароны до полуготовности. Добавьте в сковородку макароны. Хорошо перемешайте и потушите под крышкой на медленном огне пару минут до готовности макарон.
Place the finished pasta on a plate and sprinkle with chopped herbs and grated cheese.
Красиво выложите на тарелку готовые макароны и посыпьте покрошенной зеленью и тертым сыром.