Wash all vegetables under running water.
Помойте все овощи под проточной водой.
Peel the eggplants and cut into medium cubes. Peel the carrots and grate them on a coarse grater. Peel the onion and cut into small cubes. Peel the garlic cloves and finely chop them. Chop the peppers finely.
Баклажаны очистить от кожуры и порезать средним кубиком. Морковь почистите и натрите на крупной терке. Лук очистите от кожуры и порежьте мелким кубиком. Зубчики чеснока почистите от шелухи и мелко нашинкуйте. Перцы порежьте мелко.
Place all the vegetables in a deep saucepan and simmer over low heat for 1.5 hours, stirring occasionally.
Сложите все овощи в глубокую кастрюлю и тушите на медленном огне 1,5 часа, периодически помешивая.
Serve caviar in sauce boats, garnished with fresh herbs.
Подавайте икру в соусницах, украсив свежей зеленью.