Wash the eggs. Prepare the remaining ingredients. Preheat the oven to 180°C. Boil water in a kettle.
Яйца помойте. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 180 °С. Вскипятите воду в чайнике.
Place dried apricots in a deep bowl and fill with hot water. Leave to soak for 5 minutes. After this, drain the dried apricots in a colander and rinse with cold running water.
Курагу выложите в глубокую миску и залейте горячей водой. Оставьте вымачиваться на 5 минут. После этого откиньте курагу на дуршлаг и ополосните холодной проточной водой.
Cut the dried apricots into small pieces.
Курагу нарежьте на маленькие кусочки.
In a deep bowl, combine the eggs with sugar and beat until fluffy.
В глубокой миске соедините яйца с сахаром и взбейте до пышной пены.
Place the cottage cheese in a deep bowl.
Творог выложите в глубокую миску.
Add dried apricots to the cottage cheese and stir.
Добавьте курагу к творогу и перемешайте.
Grease a baking dish with butter and pour in the curd mixture. Flatten it and place it in the oven for 30 minutes.
Смажьте форму для запекания сливочным маслом и вылейте творожную массу. Разровняйте ее и отправьте в духовку на 30 минут.
Cool the finished casserole slightly and cut into portions.
Готовую запеканку немного остудите и нарежьте на порционные кусочки.
Pour condensed milk over the casserole and sprinkle with powdered sugar.
Полейте запеканку сгущённым молоком и посыпьте сахарной пудрой.