Prepare the necessary ingredients. Peel the onion and wash it. Boil 2 hard-boiled eggs (10 minutes) and cool in cold water. Cut off the butter. Rinse the greens.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Лук очистите от шелухи и помойте. Отварите 2 яйца вкрутую (10 минут) и остудите в холодной воде. Отрежьте масло. Промойте зелень.
Chop the peeled onion coarsely. Clean the liver from blood vessels and rinse. Combine onion and liver in a blender.
Почищенный лук нарезать крупно. Печень очистить от сосудов и промыть. Соединить в блендере лук и печень.
Finely chop the onion and liver in a blender and pour into a deep container. Add eggs to the chopped liver, pepper and salt to taste.
Измельчить мелко в блендере лук и печень и перелить в глубокую емкость. Добавить к измельченной печени яйца, поперчить и посолить по вкусу.
Mix everything thoroughly, add milk. While stirring, gradually add flour. Stir until smooth so that no lumps form.
Все тщательно перемешать, добавить молоко. Помешивая, постепенно вводим муку. Перемешиваем до однородной массы, чтоб не образовались комочки.
Pour a portion of the dough into a heated frying pan, greased with oil, to make a pancake. Fry the pancakes on both sides until golden brown. Fry all the dough into pancakes.
В разогретую сковороду, смазанную маслом вылить порцию теста, для того чтобы получился блин. Жарить блинчики с обеих сторон до появления румяной корочки. Пожарить из всего теста блины.
Grate processed cheese and boiled eggs on a coarse grater. Finely chop the dill. In a deep container, combine eggs, processed cheese, Korean carrots and mayonnaise. Mix all this thoroughly, add salt and pepper. The filling for liver pancakes is ready.
Натереть на крупной терке плавленый сыр, отваренные яйца. Укроп мелко измельчить. В глубокой емкости соединить яйца, плавленый сыр, морковь по-корейски и майонез. Все это тщательно перемешать, посолить и поперчить. Начинка для блинчиков из печенки готова.
Grease the cooled pancake with the prepared filling and wrap it in a roll. Do this with each pancake. Korean liver pancakes stuffed with cheese, eggs and carrots are ready
Остуженный блинчик смазать готовой начинкой и замотать в рулетик. Проделать так с каждым блином. Блины из печени с начинкой из сыра, яиц и моркови по-корейски готовы
To serve, cut the pancake in half diagonally and garnish with sprigs of fresh herbs.
Для подачи разрежьте блин наискосок пополам, и украсьте веточками свежей зелени.