Rinse the greens under running water. Open the sour cream. Transfer the cream cheese and caviar into different containers.
Промойте зелень под проточной водой. Откройте сметану. Переложите сливочный сыр и икру в разные тары.
Mix sour cream and cheese in a deep plate. Chop the parsley and add to the cheese and sour cream. Stir until smooth.
Смешайте в глубокой тарелке сметану и сыр. Покрошите петрушку и добавьте к сыру и сметану. Вымешайте до однородности.
Lay out the pancakes overlapping each other. Spread the curd filling onto the pancakes in a thin layer. Cut the salmon into small pieces and place on top of the filling.
Выложите блины внахлест. Размажьте творожную начинку на блины тонким слоем. Семгу порежьте на небольшие кусочки и выложите на начинку.
Roll the pancakes into a tight roll. Trim any empty edges. Place red caviar on top of the roll.
Сверните блины в плотный рулет. Обрежьте пустые края. Выложите сверху на рулет красную икру.
Fresh herbs are great for decoration.
Свежая зелень отлично подойдет для украшения.