Wash the tomatoes from dust. Place the minced meat, cannelloni, cheese and butter in separate containers. Measure out the required amount of flour, milk, flour and spices. Peel the garlic.
Помойте помидоры от пыли. Выложите фарш, каннеллони, сыр и масло по разным тарам. Отмерьте нужное количество муки, молока, муки и специй. Почистите чеснок.
Grate the cheese on a coarse grater, cut the onion into cubes, peel the tomatoes and cut into small cubes.
Натрите сыр на крупной терке, лук нарежьте кубиками, с помидоров очистите от кожуры и порежьте мелким кубиком.
Heat a frying pan and grease with oil. Fry the onion, minced meat, tomatoes and garlic with spices until the minced meat is cooked.
Разогрейте сковородку и смажьте маслом. Обжарьте лук, фарш, помидоры и чеснок со специями до готовности фарша.
Melt butter in a saucepan and add flour. Fry until flour brown.
Растопите в сотейнике сливочное масло и всыпьте муку. Обжаривайте до коричневого цвета муки.
Add the milk to the flour, stirring constantly to prevent lumps from forming. Stirring constantly, bring to a thick consistency.
Добавьте к муке молоко постоянно помешивая, чтобы не образовались комочки. Постоянно помешивая доведите до густого состояния.
Pour half the bechamel sauce into the baking dish. Stuff the inside of the cannelloni with minced meat and vegetables. Place on sauce.
В форму для запекания налейте половину соуса бешамель. Внутрь каннеллони начините начинку из фарша и овощей. Выложите на соус.
Pour in the remaining sauce. And place in the oven preheated to 180 degrees for 20 minutes. Sprinkle with cheese and place in the oven for another 5 minutes.
Залейте остатками соуса. И отправьте в духовку разогретую до 180 градусов на 20 минут. Посыпьте сыром и отправьте еще на 5 минут в духовку.
Serve the cannelloni in portions with fresh herbs.
Подавайте каннеллони порционно со свежей зеленью.