Take the required amounts of sour cream, flour, butter, milk and spices and place them in different containers. Place the minced meat into a deep container.
Возьмите нужные количества сметаны, муки, масла, молока и специй и разложите их по разным тарам. Фарш переложите в глубокую тару.
Beat the eggs into a deep bowl. Add oil and spices to them. Mix everything well until smooth.
В глубокую миску выбейте яйца. Добавьте к ним масло и специи. Хорошо перемешайте все до однородности.
Add flour to the resulting mixture and stir constantly until smooth.
К полученной смеси добавьте муку и постоянно помешивая добейтесь однородности.
Pour milk into the flour mixture, stirring constantly, and add sour cream. Stir constantly to prevent lumps from forming.
К мучной смеси, постоянно помешивая, влейте молоко и добавьте сметану. Постоянно помешивайте, чтобы не образовались комочки.
Pour the dough into a greased and heated frying pan with a ladle. Distribute the dough evenly around the entire perimeter of the pan. Fry until golden on both sides.
На смазанную и разогретую сковородку черпаком вылейте тесто. Равномерно распределите тесто по всему периметру сковородки. Обжаривайте до золотистости с двух сторон.
Transfer the minced meat to a deep plate. Grate the onion on a fine grater and add to the minced meat.
Переложите фарш в глубокую тарелку. Лук натрите на мелкой терке и добавьте к фаршу.
Grate the cheese on a coarse grater. Combine with minced meat. Salt and pepper to taste. Stir until smooth.
На крупной терке натрите сыр. Соедините с фаршем. Посолите и поперчите по вкусу. Перемешайте до однородности.
Place the finished filling on the pancake. Wrap in a way convenient for you and fry until golden brown on each side.
Готовую начинку выложите на блин. Заверните удобным для вас способом и обжаривайте до золотистой корочки с каждой стороны.
Place pancakes on a plate. Garnish with fresh herbs and vegetables.
Выложите блины на тарелку. Украсьте свежей зеленью и овощами.