Rinse the greens. Cut the desired piece of cheese. Pour milk into a glass. Measure out the required amount of spices.
Промойте зелень. Отрежьте нужный кусок сыра. Налейте молоко в стакан. Отмерьте нужное количество специй.
Break the eggs into a bowl and combine with milk and spices.
Разбейте в миску яйца и соедините с молоком и специями.
Melt butter in a frying pan. Pour the egg mixture into the pan and fry, covered, over low heat for 2 minutes.
На сковороде растопите сливочное масло. Вылейте на сковороду яичную смесь и обжарьте под крышкой на медленном огне 2 минуты.
Chop the greens and sprinkle over the scrambled eggs. Grate the cheese on a fine grater and add to the frying pan. Fry covered for another 2 minutes until the cheese melts.
Покрошите зелень и высыпьте на яичницу. На мелкой терке натрите сыр и добавьте на сковородку. Пожарьте под крышкой еще 2 минуты, чтобы сыр расплавился.
Fold the scrambled eggs into an envelope. Cook edges to seal for 1 more minute, covered.
Сверните яичницу в конвертик. Обжарьте края, чтобы запечатать их еще 1 минуту под крышкой.
Serve with fresh herbs and your favorite sauce.
Подавайте со свежей зеленью и вашим любимым соусом.