Cut the desired piece of cheese and butter. Measure out the required amounts of flour, milk and spices.
Отрежьте нужный кусок сыра и сливочного масла. Отмерьте нужные количества муки, молока и специй.
Melt butter in a frying pan. Add flour and stirring constantly, fry until brown.
Растопите на сковороде сливочное масло. Добавьте муку и постоянно помешивая, обжарьте ее до коричневого цвета.
Add milk to the resulting mixture and stir constantly until thickened. Add the spices and stir to dissolve them.
Добавьте в полученную смесь молоко и постоянно помешивайте до загустения. Всыпьте специи и помешайте для их растворения.
Grate the cheese on a fine grater and add to the sauce. Stirring constantly, dissolve the cheese. Simmer the sauce over low heat for 2 minutes until fully cooked.
Сыр натрите на мелкой терке и добавьте в соус. Постоянно помешивая, растворите сыр. До полного приготовления потушите соус на медленном огне 2 минуты.
Serve in gravy boats. Garnish the sauce with fresh herbs.
Подавайте в соусницах. Украсьте соус свежей зеленью.