Rinse the vegetables under running water. Rinse the meat and dry with paper towels, cut into ribs. Measure out the required amount of spices and oil.
Промойте овощи под проточной водой. Мясо промойте и просушите бумажными полотенцами, порежьте по ребрам. Отмерьте нужное количество специй и масла.
Combine the ribs with all the spices and mix well so that all the meat is coated in the spices. Leave to marinate for half an hour.
Смешайте ребра со всеми специями и хорошо перемешайте, чтобы все мясо обволакивалось специями. Оставьте мариноваться на пол часа.
Peel and cut the onion into half rings. Cut the tomatoes into 4 parts. Peel the carrots and cut into rings. Chop some chili peppers. Add oil to the multicooker and turn on the frying mode. Sauté vegetables for 10 minutes at medium temperature.
Почистите и порежьте лук полукольцами. Помидоры порежьте на 4 части. Морковь почистите и нарежьте кольцами. Порежьте немного перца чили. Добавьте в мультиварку масла и включите на режим обжарки. Пассируйте овощи в течении 10 минут на средней температуре.
Add the meat to the vegetables and add water until the meat is cut to 1 centimeter. Turn on the stew mode on the multicooker and simmer for 2 hours.
К овощам добавьте мясо и залейте водой, чтобы порывала мясо на 1 сантиметр. Включите на мультиварке режим тушение и тушите 2 часа.
Serve in portions with mashed potatoes, you can use other side dishes, and fresh vegetables. Garnish with your favorite greenery.
Подавайте порционно с картофельным пюре, можно использовать и другие гарниры, и свежими овощами. Украсьте вашей любимой зеленью.