Cut off the butter. Pour flour into a deep container. Open the jam.
Отрежьте сливочное масло. Насыпьте муку в глубокую тару. Откройте варенье.
Cut the butter into small cubes into a deep bowl. And mix with yolks and sugar. Mix everything well.
В глубокую миску порежьте масло мелким кубиком. И смешайте с желтками и сахаром. Хорошо все вымешайте.
Add flour and mix until smooth.
Добавьте муку и вымешайте до однородной консистенции.
Divide the entire dough into 2 parts, one part larger, and place in the refrigerator for 20 minutes.
Разделите все тесто на 2 части, одна часть побольше, и положите в холодильник на 20 минут.
Grease a baking sheet with oil and spread the larger piece of dough over the entire baking sheet. Brush the top of the dough with jam. Grate the smaller piece of dough on a coarse grater and sprinkle on the jam. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 20 minutes.
Смажьте противень маслом и больший кусок теста распределите по всему противню. Сверху смажьте тесто вареньем. Натрите меньший кусок теста на крупной терке и посыпьте на варенье. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке 20 минут.
Serve in portions sprinkled with powdered sugar.
Подавайте порционно посыпав сахарной пудрой.