Place cookies and eggs on a plate. Place the required amount of sugar, cheese, jam, butter and cream into separate containers.
Выложите печенье и яйца на тарелку. Нужное количество сахара, сыра, варенья, масла и сливок разложите по отдельным емкостям.
In a deep bowl, combine cheese, cream, sugar, eggs. Using a mixer, beat the mixture until smooth.
В глубокой миске соедините сыр, сливки, сахар, яйца. Используя миксер, взбейте смесь до однородности.
Crush the cookies. Melt the butter in a saucepan or microwave and add to the cookies. Mix the resulting mixture well. Grease a baking pan and place the cookies on the bottom, spreading them out evenly.
Раскрошите печенье. Растопите сливочное масло в сотейнике или микроволновке и добавьте к печенью. Хорошо перемешайте полученную смесь. Смажьте форму для запекания и выложите печенье на дно, равномерно распределив его.
Spread the cheese mixture onto the cookies and distribute evenly.
Выложите сырную массу на печенье и равномерно распределите.
Place the cheesecake in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes. After 30 minutes, remove from the oven and let cool for 5 minutes. Place in the refrigerator for 5 hours. Top with jam to your liking.
Отправьте чизкейк в разогретую до 180 градусов духовку на 30 минут. Через 30 минут достаньте из духовки дайте остыть 5 минут. Отправьте в холодильник на 5 часов. Полейте вареьем на свой вкус.
Garnish with grated chocolate and mint leaves.
Украсьте тертым шоколадом и листиками мяты.