If you bought frozen pollock, defrost it and rinse it under running water. Wash vegetables and lemon to remove dirt. Measure out the required quantities of all spices, mustard, mayonnaise.
Если вы покупали замороженный минтай, то разморозьте его и промойте под проточной водой. Помойте овощи и лимон от загрязнений. Отмерьте нужные количества всех специй, горчиц, майонеза.
Cut up the fish. Cut along the ridge, remove the entrails and fins. Salt and coat with salt on all sides. Coat the fish with a mixture of mustard and mayonnaise.
Разделайте рыбу. Разрежьте по хребту, удалите внутренности и плавники. Посолите и обмажьте солью со всех сторон. Обмажьте рыбу смесью горчиц с майонезом.
Cut the onion into half rings and place on a greased baking dish or baking sheet.
Порежьте лук полукольцами и выложите на смазанную форму для запекания или противень.
Place the fish on the onion. Place ginger on the fish and pour lemon juice over it. Cut the tomatoes into 4 pieces, corn into small pieces. Place the tomatoes, cherry tomatoes and corn on the ginger. Pour olive oil and place in an oven preheated to 180 degrees for 45 minutes.
Выложите рыбу на лук. На рыбу положите имбирь и полейте соком лимона. Порежьте помидоры на 4 части, кукурузу на небольшие части. Выложите помидоры, черри и кукурузу на имбирь. Полейте оливковым маслом и поставьте в разогретую до 180 градусов духовку на 45 минут.
Serve the fish, garnished with fresh herbs in portions.
Подавайте рыбу, порционно украсив свежей зеленью.