Measure out the required amount of cheese, cream, caramel, milk, powdered sugar and sponge cake. Place everything in separate containers.
Отмерьте необходимое количество сыра, сливок, карамели, молока, сахарной пудры и бисквита. Выложите все по отдельным тарам.
Whip cold cream with powdered sugar. Add cheese to the resulting mass and beat again.
Взбейте холодные сливки с сахарной пудрой. Добавьте к получившейся массе сыр и взбейте еще раз.
Peel the bananas and cut into medium rings. Mix with caramel.
Бананы очистите от кожуры и порежьте средними кольцами. Смешайте с карамелью.
In a glass or any small dish, place the first layer of sponge cake, pour a small amount of warm milk over it, put the cream in the second layer, then bananas with caramel. Repeat all steps until your dishes are full. Place the last layer of banana and caramel.
В стакан, или в любую небольшую посуду, выложите первым слоем бисквит, полейте его небольшим количеством теплого молока, вторым слоем выкладывайте крем, далее бананы с карамелью. Повторите все действия пока не заполнится ваша посуда. Последним слоем выкладывайте банан с карамелью.
Decorate the dessert with biscuit crumbs and mint leaves.
Украсьте десерт крошками бисквита и листиками мяты.