Rinse the meat under running water and dry with paper towels. Open the olives and olives and transfer to plates. Pour out the required amount of oil.
Мясо промойте под проточной водой и обсушите бумажными полотенцами. Откройте маслины и оливки, переложите по тарелкам. Отлейте нужное количество масла.
Cut the meat into one layer. Beat a little with the flat side of a kitchen hammer. Grind the pepper and mix with salt. Crush the garlic and mix with olive oil. Brush the meat with a mixture of salt, pepper, garlic and olive oil. Rub well into the meat.
Мясо разрежьте в один пласт. Немного отбейте плоской стороной кухонного молотка. Размельчите перец, смешайте с солью. Чеснок раздавите и смешайте и оливковым маслом. Смажьте мясо смесью соли, перца, чеснока и оливкового масла. Хорошо вотрите в мясо.
Grate the salami on a fine grater. Cut olives into rings and mix with salami and sesame seeds. Mix well. Place the mixture on the meat tenderloin and distribute evenly throughout the piece.
Салями натрите на мелкой терке. Маслины и оливки нарежьте кольцами и смешайте с салями и кунжутом. Хорошо перемешайте. Выложите полученную смесь на мясную вырезку и равномерно распределите по всему куску.
Roll the meat into a tight roll. Place rosemary sprigs on it and tie with twine. Leave to marinate overnight, but if you want the meat to marinate even better, then leave to marinate for a day.
Сверните мясо в плотный рулет. Выложите на него веточки розмарина и свяжите бечевкой. Оставьте мариноваться на ночь, но если чтобы мясо промариновалось еще лучше, то оставьте мариноваться на сутки.
Place the marinated meat on a greased baking dish or baking sheet. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 2 hours.
Промаринованное мясо выложите на смазанную форму для запекания или противень. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке 2 часа.
Cut the finished meat into small pieces and serve with fresh vegetables and herbs. You can decorate with a sprig of rosemary.
Порежьте готовое мясо на небольшие кусочки и подавайте со свежими овощами и зеленью. Можно украсить веточкой розмарина.