Measure out the required amount of cottage cheese, sugar, salt, flour and butter. Place into separate containers.
Отмерьте нужное количество творога, сахара, соли, муки и масла. Разложите по отдельным емкостям.
Mix cottage cheese, sugar, egg, vanillin and flour in a deep container. Mix well until smooth.
Смешайте творог, сахар, яйцо, ванилин и муку в глубокой таре. Хорошо перемешайте до однородности.
Place some flour on a plate. Form balls from the curd mass, press them down a little so that they flatten. Roll in flour.
В тарелку насыпьте немного муки. Сформируйте из творожной массы шарики, немного придавите их, чтобы они приплюснулись. Обваляйте в муке.
Fry in a frying pan on both sides, covered, until golden brown.
Обжаривайте на сковородке с обеих сторон под крышкой до золотистости.
Place the finished cheesecakes on a plate and serve with berries or jam.
Выложите готовые сырники на тарелку и подавайте с ягодами или вареньем.