Cut the cheese into medium sized cubes. Measure out the required amount of spices and oils. Open the tomatoes.
Порежьте сыр кубиками средних размеров. Отмерьте нужное количество специй и масел. Откройте помидоры.
Sterilize the jar in which your cheese will be stored. Place rosemary in the bottom of the jar. Then layer cheese, tomatoes, spices until the jar is full.
Простерилизуйте банку, в которой будет храниться ваш сыр. На дно банки выложите розмарин. Затем выложите слоями сыр, помидоры, специи до полной банки.
Mix vegetable and olive oil together. Fill the jar to the top. Close the jar and let the cheese brew for 3 hours.
Смешайте между собой растительное и оливковое масло. Залейте в банку до края. Закройте банку и дайте настояться сыру 3 часа.
Place the cheese on a plate and serve with a sprig of rosemary.
Выложите сыр на тарелку и подавайте с веточкой розмарина.