Rinse the meat under running water and dry with paper towels. Measure out the required amount of soy sauce, honey, mustard, oil, vinegar and spices.
Мясо промойте под проточной водой и просушите бумажными полотенцами. Отмерьте нужное количество соевого соуса, меда, горчицы, масла, уксуса и специй.
Cut the ribs to the bone. Place the ribs in a baking bag. Place honey, mustard, pepper mixture, soy sauce, vegetable oil, paprika and vinegar on the ribs. Mix the meat and spices well in the bag. Leave to marinate overnight.
Порежьте ребра по кости. Положите ребра в пакет для запекания. Выложите на ребра мед, горчицу, смесь перцев, соевый соус, растительное масло, паприку и уксус. Хорошо перемешайте мясо со специями в пакете. Оставьте мариноваться на ночь.
Preheat the oven to 180 degrees. Bake for one and a half hours.
Разогрейте духовку до 180 градусов. Выпекайте в течении полутора часов.
Place ribs on lettuce leaves and serve with fresh vegetables.
Выложите ребрышки на листья салата и подавайте со свежими овощами.