Rinse the quince under running water. Cut off the butter. Measure sugar and flour into separate containers.
Обмойте айву под проточной водой. Отрежьте масло. Отмерьте сахар и муку по разным тарам.
Cut the quince into small slices. Fry in a frying pan for a couple of minutes. Add 50 grams of sugar and fry for a couple more minutes.
Порежьте айву на небольшие дольки. Обжарьте на сковородке пару минут. Добавьте 50 грамм сахара и обжарьте еще пару минут.
Mix eggs with sugar and beat for 5 minutes.
Смешайте яйца с сахаром и взбивайте в течении 5 минут.
Add flour and vanilla to the eggs, mix with a whisk until smooth.
Добавьте к яйцам муку и ванилин, перемешайте венчиком до однородности.
Transfer the fried quince to a greased baking dish. Fill with dough. Bake at 180 degrees for 45 minutes.
Переложите обжаренную айву в смазанную форму для запекания. Залейте тестом. Выпекайте при 180 градусов 45 минут.
Serve the charlotte in portions, garnished with pieces of quince and powdered sugar.
Подайте шарлотку порционно украсив кусочками айвы и сахарной пудры.