Cut the cheese, measure out the sour cream. Rinse the greens, tomatoes and mushrooms.
Отрежьте сыр, отмерьте сметану. Промойте зелень, помидоры и грибы.
Cut onions, mushrooms, chicken fillet into small pieces. Pour oil into a frying pan and fry the slices until cooked.
Нарежьте мелкими кусочками лук, грибочки, куриное филе. Налейте масло в сковородку и обжарьте нарезку до готовности.
Add sour cream, salt and pepper. Simmer for a couple of minutes. Cut the loaves in half, remove the crumb, and put the chicken filling inside. Line a baking pan with foil and place the filled loaves on it.
Добавьте сметану, соль и перец. Потушите пару минут. Разрежьте батоны на половины, выньте мякиш, вложите внутрь начинку из курицы. Застелите форму для выпекания фольгой и выложите на нее батоны с начинкой.
Place grated cheese, tomatoes and herbs on top of the baguettes. Bake in the oven for about 20 minutes at 200 degrees.
Сверху на багеты положите тертый сыр, помидоры и зелень. Запекайте в духовке около 20 минут при температуре 200 градусов.
Cut into portions and place on a large plate. Garnish with herbs and chili peppers.
Порежьте порционно и выложите на большую тарелку. Украсьте зеленью и перцами чили.