Rinse the greens. Cut off the cheese and butter. Cut the fish into slices.
Промойте зелень. Отрежьте сыр и масло. Нарежьте рыбу ломтиками.
Grate the cheese and mix with butter. The oil should be as creamy as possible to highlight the taste of the fish. Cut the smoked salmon and add it to the sausage cheese and butter. Now fill the tartlets with this mixture, distributing it evenly over all the tartlets. Place a piece of salmon and a large piece of salmon on top. Garnish each tartlet with black faux caviar and herbs.
Натрите сыр и смешайте с маслом. Масло должно быть максимально сливочным, чтоб подчеркнуть вкус рыбы. Сёмгу копчёную порежьте и добавьте в колбасный сыр с маслом. Теперь заполните корзиночки этой смесью, распределив её равномерно на все тарталетки. Сверху выложите по кусочку сёмги и по большому кусочку лосося. Украсьте каждую тарталетку черной искусственной икрой и зеленью.
Garnish the tartlets with red hot peppers.
Украсьте тарталетки красными острыми перцами.