Rinse and dry the meat. Wash the vegetables. Measure out the required amount of ketchup and oil.
Промойте и просушите мясо. Помойте овощи. Отмерьте необходимое количество кетчупа и масла.
Slice along the ribs, without making the pieces too small. Mix ketchup with paprika, a mixture of peppers (pre-ground it in a coffee grinder or mortar) and salt. Rub this mixture well over the entire piece of meat with ribs. Leave to marinate for at least an hour, preferably overnight. Cut the onion into half rings, cut the carrots into rings. Cut the potatoes lengthwise into 6 pieces, sprinkle with paprika, salt and a mixture of peppers, pour over oil. Cut the mushrooms and tomatoes into 4 parts. Chop the greens.
Нарежьте по ребрам, не делая слишком маленькие кусочки. Смешайте кетчуп с паприкой, смесью перцев (предварительно перемолола её на кофемолку или в ступке) и солью. Натрите этой смесью хорошо весь кусок мяса с ребрами. Оставьте мариноваться минимум на час, лучше на ночь. Лук нарежьте полукольцами, морковь нарежьте кольцами. Картофель разрежьте вдоль на 6 частей посыпьте паприкой, солью и смесью перцев полейте маслом. Грибы и помидоры порежьте на 4 части. Покрошите зелень.
Fry the onions and carrots until golden. Add the tomatoes and simmer a little in the pan.
Обжарьте лук с морковью до золотистости. Добавьте помидоры и немного потушите на сковороде.
Fry the mushrooms until half cooked.
Грибы обжарьте до полуготовности.
Fry the meat on both sides until golden brown.
Мясо обжарьте с двух сторон до золотистой корочки.
Place all the ingredients in a stew bag, close the other side and place in the oven at 180° for 1 hour 30 minutes.
В пакет для тушения сложите все продукты слоями, закройте с другой стороны и поставьте готовить в духовку при температуре 180° на 1час 30 минут.
Parsley and dill are ideal for decoration. You can also garnish with cherry tomatoes.
Для украшения идеально подойдут петрушка и укроп. Также можете украсить помидорами черри.