Rinse the meat and dry with paper towels. Wash and peel the carrots. Peel the onion. Measure out the required amount of rice, oil and spices.
Промойте мясо и просушите бумажными полотенцами. Помойте и почистите морковь. Почистите лук. Отмерьте нужное количество риса, масла и специй.
Cut the onion into half rings and place in a greased frying pan over medium heat. Cut the carrots into bars and add to the onions. Cut the meat into medium pieces and add to the vegetables. Turn up the heat and fry until golden.
Порежьте лук полукольцами и выложите на смазанную маслом сковородку, разогретую на среднем огне. Нарежьте морковь брусками и сбросьте к луку. Мясо порежьте средними кусочками и добавьте к овощам. Подбавьте огня и жарьте до золотистости.
Rinse the rice until clean and add to the vegetables and meat. Add spices, salt, pepper and turmeric. Fry the rice a little.
Рис промойте до чистой воды и добавьте к овощам и мясу. Добавьте специи, соль, перец и куркуму. Немного обжарьте рис.
After all the moisture has evaporated, add water and simmer covered over low heat for 30 minutes.
После испарения всей влаги влейте воду и тушите под крышкой на медленном огне 30 минут.
Serve the dish in portions with fresh vegetables and herbs. Can be served with your favorite sauces.
Подавайте блюдо порционно со свежими овощами и зеленью. Можно подавать с вашими любимыми соусами.