Wash the vegetables from dust and peel the carrots and onions. Rinse the fillets and dry with paper towels. Cut off the cheese and butter. Pour milk into a glass. Measure out the required amount of tomato paste, vegetable oil, spices and flour.
Помойте овощи от пыли и почистите морковь и лук. Промойте филе и просушите бумажными полотенцами. Отрежьте сыр и масло. Налейте в стакан молоко. Отмерьте нужное количество томатной пасты, растительного масла, специй и муки.
Pour vegetable oil into a heated frying pan. Cut the onions, carrots, tomatoes and fillets into small cubes and place in a frying pan. Fry until the meat changes color.
На разогретую сковороду вылейте растительное масло. Нарежьте лук, морковь, помидоры и филе мелким кубиком и отправьте на сковородку. Жарьте пока мясо не изменит своего цвета.
Add tomato paste, sugar, pepper and salt to taste to the pan. Simmer covered for about an hour.
Добавьте в сковородку томатную пасту, сахар, перец и соль по вкусу. Тушите под крышкой около часа.
Melt the butter in a saucepan or frying pan, add flour. Pour in the milk and stir quickly over low heat so that no lumps form.
Растопите сливочное масло в сотейнике или сковородке, добавьте муку. Влейте молоко и быстро помешивайте на медленном огне, чтобы не образовывались комочки.
Once the flour has dissolved and the mixture thickens, add salt and pepper to taste and stir again.
Как только мука растворится и смесь загустеет, добавьте соль, перец по вкусу и перемешайте еще раз.
Place a third of the Bechamel sauce in a greased pan with the first layer. Place half of the Balanese sauce in a second layer. Sprinkle with cheese and place pasta sheets. Repeat this again.
В форму смазанную маслом первым слоем выкладывайте третью часть соуса «Бешамель». Вторым слоем выкладывайте половину соуса «Баланьезе». Посыпьте сыром и выложите листы пасты. Повторите проделанное еще раз.
Place bechamel sauce on the last layer and sprinkle with the remaining cheese.
На последний слой выложите соус «Бешамель» и посыпьте оставшимся сыром.
Cover with foil and place in a preheated oven for 25 minutes at 180 degrees. Remove the foil and bake for another 10-15 minutes until the cheese is golden. Let the lasagna cool for 15 minutes before serving.
Накройте фольгой и отправьте в разогретую духовку на 25 минут при температуре 180 градусов. Снимите фольгу и запекайте еще 10-15 минут, чтобы сыр стал золотистым. Перед подачей оставьте лазанью остывать на 15 минут
Serve lasagna in portions. Place a piece on a lettuce leaf and garnish with tomatoes. Serve with garlic sauce.
Подавайте лазанью порционно. Выложите кусочек на лист салата и украсьте томатами. Подавайте с чесночным соусом.