Wash the cucumbers and cut them into strips. Unpack the crab sticks and place on a plate. Measure out the required weight of rice, cheese, flour and breadcrumbs. Unpack the nori sheets. Boil the shrimp.
Помойте огурцы и порежьте их соломкой. Крабовые палочки распакуйте и выложите на тарелку. Отмерьте нужный вес риса, сыра, муки и панировочных сухарей. Распакуйте листы нори. Отварите креветки.
Boil the rice. Pour vinegar into it and mix well.
Отварите рис. Залейте в него уксус и хорошо перемешайте.
Place a sheet of nori, shiny side, on cling film. Wet your hands with water to prevent the rice from sticking and place a handful of rice on the seaweed. Spread evenly over entire sheet. Leave 1 cm empty at the top and bottom. Place crab sticks, cucumber, cheese and shrimp on top of the rice. Carefully roll the roll, pressing the edge you are rolling inward.
Выложите лист нори блестящей стороной на пищевую пленку. Намочите руки водой, чтобы рис не прилипал, и выложите горсть риса на водоросли. Равномерно распределите по всему листу. Оставьте сверху и снизу пустыми по 1 см. На рис выложите крабовые палочки, огурец, сыр и сверху креветки. Аккуратно сверните ролл, поджимая край, который заворачиваете, внутрь.
Mix the eggs with the flour and mix well so that no lumps form. Dip your roll in the egg mixture.
Смешайте яйца с мукой и хорошо перемешайте, чтобы не образовались комочки. Обваляете ваш ролл в яичной смеси.
Roll the roll with breadcrumbs and fry on all sides until golden brown. Cut into equal parts.
Обваляйте ролл с панировочных сухарях и обжарьте со всех сторон до золотистой корочки. Порежьте на равные части.
Place your rolls on a plate in a circle. Place ginger pieces in the center. This serving will look like a restaurant one.
Выложите ваши роллы на тарелку по кругу. В центр положите кусочки имбиря. Такая подача будет выглядеть по ресторанному.