Peel the potatoes. Grate the cheese on a coarse grater. Cut the butter and pour the required volume of milk, pass the garlic through a press.
Почистите картошку. Натрите сыр на крупной терке. Отрежьте масло и отлейте нужный объем молока, чеснок перепустите через пресс.
Cut the potatoes into thin slices and mix with spices and garlic. Place the potatoes in a greased baking dish in several layers. Pour in the cream and brush the top layer with melted butter using a pastry brush.
Нарежьте картофель тонкими ломтиками и смешайте со специями и чесноком. Выложите картофель в смазанную маслом форму для запекания в несколько слоев. Залейте сливками, смажьте верхний слой растопленным сливочным маслом с помощью кулинарной кисти.
Preheat the oven to 200 degrees and bake for about 30 minutes. After this, sprinkle the dish with grated cheese and bake for about 10 minutes.
Разогрейте духовку на 200 градусов и поставьте запекаться примерно на 30 минут. После этого посыпьте блюдо тертым сыром и запекайте еще около 10 минут.
Place on a plate and garnish with lightly salted cucumbers, herbs and chili peppers.
Выложите на тарелку и украсьте малосольными огурцами, зеленью и перцами чили.