Rinse the greens. Cut off the cheese. Boil mussels, squid and shrimp. Measure out the mayonnaise.
Промойте зелень. Отрежьте сыр. Отварите мидий, кальмаров и креветок. Отмерьте майонез.
Grate the cheese on a coarse grater. Mix with mayonnaise and melted cheese.
Натрите сыр на крупной терке. Смешайте с майонезом и плавленым сыром.
Place the cheese mixture into the tartlets. Top each tartlet with one mussel, squid and shrimp. Add parsley leaves and a teaspoon of caviar.
Выложите сырную массу в тарталетки. В каждую тарталетку сверху положите по одной мидии, кальмару и креветке. Добавьте листья петрушки и по чайной ложке икры.
Place the tartlets on lettuce leaves and garnish with fresh herbs of your choice. Place the remaining caviar in the center.
Выложите тарталетки на листья салата и украсьте свежей зеленью на ваш вкус. В центр поставьте оставшуюся икру.