Rinse your liver. Cut off the cheese and butter. Wash and peel the mushrooms. Measure out the milk.
Промойте печень. Отрежьте сыр и масло. Помойте и почистите грибы. Отмерьте молоко.
Cut the liver into slices, grate the cheese on a fine grater, finely chop the onion, and cut the mushrooms into quarters.
Печень нарежьте ломтиками, сыр натрите на мелкой терке, лук мелко нарежьте, грибы нарежьте на четвертинки.
Fry chopped onions with mushrooms until golden.
Обжарьте измельченный лук с грибами до золотистости.
Roll the liver in spices to taste, mix with mushrooms and place in a mold.
Обваляйте печень в специях по вкусу, перемешайте с грибами и выложите в форму.
Fry the flour in butter, pour in the milk and heat until the sauce becomes thick and smooth.
Обжарьте муку на сливочном масле, влейте молоко и прогревайте, пока соус не станет густым и однородным.
Pour the sauce on top and place the dish in the oven for 40 minutes at 200 degrees. Then add grated cheese and bake for another 10 minutes.
Сверху залейте соусом и отправьте блюдо в духовку на 40 минут при 200 градусах. Потом засыпьте тертым сыром и допекайте еще 10 минут.
Garnish with your favorite greenery.
Украсьте любимой зеленью.